Nieuw: Lineaire poortopener TOM | Portacon
Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
We presenteren met trots de nieuwste innovatie voor draaipoorten: de lineaire poortopener TOM. Deze oplossing biedt jou alle technologie die je nodig hebt om je poort tot wel 5 meter moeiteloos te automatiseren.

Of je nu kiest voor een complete kit of losse motoren, de TOM biedt betrouwbaarheid, gemak en nu ook de mogelijkheid om gecombineerd te worden met de nieuwe TRUST24 motorsturing voor een uiterst energiezuinig systeem.

Kies uit complete kits of losse motoren

Afhankelijk van jouw specifieke behoeften, kun je kiezen uit verschillende TOM poortopener kits:

 

TOM KIT 1140x500 WEB Tekengebied 1

 

Elke kit bevat alles wat je nodig hebt voor een volledige installatie: twee motoren, een sturing, fotocellen, antenne en een handzender. Daarnaast kun je ook kiezen voor losse motoren, zoals:

TOM lineaire motor 1140x500 WEB Tekengebied 1 Tekengebied 1

Combineer de TOM 24V motoren met de TRUST24 motorsturing voor een energiezuinige oplossing. Deze innovatieve motorsturing de perfecte aanvulling op de TOM 24V motoren. Door deze te combineren, creëer je een systeem dat niet alleen krachtig en betrouwbaar is, maar ook uiterst energiezuinig. Dit maakt het ideaal voor wie duurzaamheid belangrijk vindt en het energieverbruik wil minimaliseren.

Waarom TRUST24?

  • Energiezuinig: Met een standby-verbruik van minder dan 0,8 W bespaar je flink op energie.
  • Gebruiksvriendelijk: Het ingebouwde LCD-display maakt programmeren en instellen eenvoudig.
  • Veiligheid voorop: De TRUST24 heeft obstakeldetectie via stroommeting en een encoder.
  • Flexibiliteit: Geschikt voor zowel enkele als dubbele draaipoorten en biedt opties voor automatische en semi-automatische werking.

Door de TOM 24V motor te koppelen aan de TRUST24 sturing, krijg je een systeem dat zowel betrouwbaar als efficiënt is. Of je nu een grote of kleine poort hebt, dit systeem is ideaal voor residentiële toepassingen.

TOM TRUST24 1140x500 WEB

Slim ontwerp en eenvoudige installatie

De TOM poortopener is ontworpen om je het leven gemakkelijk te maken. Met een breedte van slechts 96 mm past hij perfect in elke situatie. Hij is voorzien van mechanische stops die je eenvoudig kunt instellen voor zowel het openen als sluiten van de poort. De duurzame componenten, zoals het bronzen ontgrendelingswiel en de roestvrijstalen as, zorgen ervoor dat de motor bestand is tegen zware omstandigheden zoals stof en zand.

Dankzij de TRUST24 sturing kun je het systeem gemakkelijk programmeren en aanpassen aan jouw wensen. De sturing biedt ook mogelijkheden zoals automatische of semi-automatische werking, programmeerbare fotocelingen en diverse veiligheidsfuncties. Dit alles maakt de installatie van de poortopener eenvoudig en snel.

Waarom zou je kiezen voor de TOM poortopener met TRUST24?

Met de TOM poortopener en de TRUST24 motorsturing haal je een betrouwbare en energiezuinige oplossing in huis. Dit systeem is niet alleen eenvoudig te installeren, maar biedt ook maximale prestaties met minimaal energieverbruik. De combinatie van slimme technologie en hoogwaardige componenten zorgt ervoor dat jouw poort veilig en efficiënt wordt bediend.

Ben je klaar om jouw poort te automatiseren met de nieuwste technologie? Kies voor de TOM lineaire poortopener en ervaar de voordelen van een slim en duurzaam systeem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel de TOM lineaire poortopener direct online via onze webshop!

Stel uw vraag